Lézervágó gép

Kisvállalkozás révén erősségünknek tartjuk, hogy a vevői elvárásokra rugalmasan tudunk reagálni. Mindezt professzionális szinten, jól szervezetten, ISO keretrendszerben tesszük. Szolgáltatási területünk a magfeldolgozó technológia tervezésétől a kulcsrakész átadásig tart. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Versenyképességünket a konkurenciával szemben csak akkor tudjuk megőrizni, ha fejlődünk. A fejlődés egyik kulcseleme a jelenlegi gyártási tevékenységünk kibővítése új, innovatív és kurrens termékekkel, melyek gyártása egyedi vagy kis szériában is nyereséges. A felhalmozott szakmai ismereteink alapján magfeldolgozó és anyagtovábbító gépek, részegységek gyártását szeretnénk megvalósítani. Ehhez bővíteni kell az eszköz állományunk.

  • A precíz fém megmunkálás (furat pontosság, kivágások) egyre fontosabb minőségi követelmény részben önmagunkkal szemben, részben a külső megrendelőink által támasztva.  A méret pontosság a(z új célkitűzésként megfogalmazott) gépgyártásnál így megvalósítható.
  • Az elmúlt évben tapasztalt fémipari/lakatos szakember hiány az automatizált megoldások felé orientálták a cégvezetést. Célunk a gyártás során olyan Ipar 4.0-szerű megoldást alkalmazni, amivel az élőmunka igény minimalizálható, ugyanakkor a termelékenység nagymértékben fokozható. Továbbá célunk, hogy a termelőgép a környezetében előkészített alapanyagból minimális további előkészület mellett automatikus gyártásra legyen képes.

A pályázati forrásból ezért egy modern, CNC vezérlésű, fiberes lézerkivágó gépet vásároltunk.

A fentieken túl további előnyök:

  • Az új, modern fémmegmunkáló lézervágó géppel szakmai fejlődési lehetőséget kínálunk a lakatos szakembereink részére, növelve ezzel lojalitásukat a munkahelyük iránt.
  • Lehetőség nyílik cégünk számára gyártási tevékenységünk auditálására, CE minőségtanúsítás megszerzésére.

A lézervágó gép üzemszerűen 2020 év elején kezd el gyártani.