Bemutatkozás

A Cimbria 5 földrészen szerzett tapasztalatát mi, CHH Műszaki KFT, helyi megoldásokká formáljuk. Ehhez kellő tudásunk és képességünk van.

CÉGÜNK: CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT (rövid név: CHH Műszaki KFT) mezőgazdasági és élelmiszeripari gépek és technológiák specialistája. A dán Cimbria és JKF vállalatcsoportok hazai képviselete.

2004 januárban családi vállalkozásként, magyar tulajdonosokkal indultunk. Horváth Zoltán okleveles gépészmérnök látja el a szakmai irányítást azóta is, hatékony csapatot szervezve maga köré. 2014 márciusa óta a győri Ipari Parkban felépített telephelyünkön dolgozunk.

TEVÉKENYSÉGÜNK: prémium kategóriás gépekkel teljes körű megoldást adunk a magfeldolgozás, egyes ipari anyagok feldolgozása, osztályozása, szállítása, tárolása során. Gépek, alkatrészek értékesítése és kulcsrakész projektek tervezése, kivitelezése. Acélszerkezeti, speciális gép kapcsolati és légtechnikai elemek gyártása.

A mezőgazdasági magfeldolgozás mellett számos kapcsolódó iparágban, (pl: malmok, takarmánykeverők) is tudunk megoldást nyújtani. Felmérjük a vevői igényeket, megtervezzük a technológiát, telepítjük a gépeket, valamint felügyelve a teljes kivitelezést, beüzemelve adjuk át a gépsort.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a megvalósult projektek utógondozására, így szerviz- és pótalkatrész háttérrel, szaktanácsadással támogatjuk partnereink gyártósorainak folyamatos és gazdaságos üzemeltetését.

CÉLUNK: Meglévő értékeink megőrzése mellett a stratégiai kapcsolataink tudatos alakításával és versenyelőnyt eredményező fejlesztésekkel biztosítsuk társaságunk hosszú távú eredményességét, stabilitását.

Számunkra vevőink elégedettségebizalma olyan érték, melyet meg akarunk tartani. A megszerzett szakmai elismertség arra ösztönöz bennünket, hogy folyamatosan magas minőségű, és teljes körű megoldásokat adjunk, szolgáltatásainkat fejlesszük. Minőségpolitikai céljaink elérését szolgálja a vezetői elkötelezettség, munkatársaink együttműködése és az értéktudatos csapatmunka mellett az ISO 9001:2015 tanúsítvány szerinti működés.

Tevékenységeink

TERVEZÉS

A CHH Műszaki KFT nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek teljes körű kiszolgálására. Ezért fontosnak tartja a...

Tovább olvasom

GYÁRTÁS

A CHH Műszaki KFT gyártási tevékenysége 2014-ben indult.

Tovább olvasom

KIVITELEZÉS

Az értékesítés, tervezés és gyártás után a beépítési adottságokra szabott megvalósítás kapja a szerepet.

Tovább olvasom

ÜZEMBE HELYEZÉS, SZERVIZ

Ennek során az üzemeltető megbizonyosodhat a kiválasztott berendezések minőségéről, munkájáról és kapacitásáról.

Tovább olvasom