Vissza

Tevékenységeink

ÜZEMBE HELYEZÉS, SZERVIZ

Ennek során az üzemeltető megbizonyosodhat a kiválasztott berendezések minőségéről, munkájáról és kapacitásáról.

A részletekre is kiterjedően megtanítjuk a kezelőknek a gépek felépítését, megmutatjuk a beállítások vezérelveit, finomságait. A CIMBRIA gépek hosszú élettartamra szóló berendezések, ezért a gyakorlati oktatás részét képezi a szerviz és egyéb tapasztalati információk átadása is. Az üzembe helyezés során gondoskodunk a megfelelő dokumentációról, ezért az ISO 9001:2015 szerinti belső szabályozásunk is kiemelten kezeli a nyilatkozatok és tanúsítások átadását. Az üzembe helyezés számunkra nemcsak egy projekt lezárása, hanem egy magasabb szintű partnerkapcsolat kezdetét is jelenti.

Szerviz

A csapat hivatásának érzi a partnerek kiszolgálását a kivitelezés, az üzembe helyezés és betanulás időszakán túl is, melyet idegen szóval „after sales”-nek neveznek. Ez a szaktanácsadást, valamint a garanciális és garanciális időszakon túli szervizelést jelenti. A CIMBRIA teljes termékpalettáját ismerjük. A legegyszerűbb szállítóeszköztől az elektronikus kezelőfelületű csávázógépeken, terményszárítókon át a legbonyolultabb optikai osztályozókig a gépbeállítást, hibaelhárítást gyorsan el tudjuk végezni. Ezzel minimalizáljuk vevőinknél a termeléskiesést és maximáljuk az üzembiztonságot.

Szerviz háttér, alkatrész

Győri telephelyünkön gyors reagálású szakembereinket és a speciális feladatokat is megoldani képes gyártósorunkat tudjuk mozgósítani. 500 m2 alapterületen 5 m magasságban polcokkal beépített raktárunkban minden géphez készleten tartjuk azokat az alkatrészeket, amelyek 20 éves tapasztalatunk szerint szükségesek lehetnek egy esetleges üzemzavar elhárításához. Ezek kopó alkatrészek, illetve a gépek bővítéséhez, átépítéséhez szükséges alkatrészek.

Heti rendszerességgel érkeznek szállítmányok külföldi beszállítóinktól, míg mi naponta küldjük az alkatrészeket az ország bármely szegletébe. Járműflottánk 10 gépjárműből áll, szerviz munkatársaink az országban még két bázisról ugrásra készen várják a szakmai kihívásokat.