Cimbria szállító eszközök: sokféle megoldás- egy kézből

A CHH Műszaki KFT a magfeldolgozás területén minden szállítási, anyagtovábbítási feladatra tud megoldást nyújtani. Megtervezzük, beépítjük, szervizeljük a gépeket. Az előnyök és hátrányok átbeszélése mellett a kiválasztáshoz minden segítséget megadunk ügyfeleinknek.

Cimbria különféle kialakítású szállítóeszközöket gyárt vízszintes és függőleges szállítási irányokra. Nagy figyelmet fordít a magkímélő megoldásokra, a gyors és teljes fajtaválthatóságra. Felvonó, rédler, szállítószalag mellett kiemelt jelentőséggel bír a felsőpályás csarnokbetárolás, a vetőmagos „Z” felvonó. Poros környezetbe az ATEX előírásokat teljesítő porrobbanás biztos berendezéseket építjük be, erre képesített szakemberünk irányításával.

Z- típusú serleges felhordó – kíméletes vízszintes és függőleges szállítási megoldás

A Cimbria Z-felvonóról világszerte köztudott, hogy a vetőmagüzemekben a legmegfelelőbb szállító eszköz. Stabil, biztonságos és alacsony az áramigénye, valamint kiváló a teljesítménye.

Vetőmagok és egyéb érzékeny anyagok rendkívül kíméletes, függőleges szállítására használják. A vetőmag szektorban különösen vigyázni kell arra, hogy a mag ne sérüljön. Nagy, vízszintes távolságok esetében alkalmas a szállítószalag és a normál serleges felhordó kiváltására is.

Szállítószalag – nagy teljesítmény, szemtörés mentes magszállítás

A Cimbria szállítószalag ideális az ömlesztett száraz anyagok – gabona, pellet és vetőmag- vízszintes szállítására. A szalag teljesen leürül, az energia- felhasználás és a kopás minimális. Választható kiegészítőkkel szereljük fel pl.: ledobó kocsi, burkoló lemezek, olajálló heveder, több feladási lehetőség. Kiválóan használható felsőpályás csarnokbetöltésre, a maximális tárolókapacitás eléréséhez.

Serleges felvonó – olajálló heveder, széles választékú serlegek

 A Cimbria serleges felvonó ideális pl. a gabona függőleges szállítására. Magas kopásállóságú, kültérben és beltérben is egyaránt használható. A serleges felvonókat bármely hosszban tudjuk szállítani, választható kiegészítőkkel pl.: különböző serlegek vagy hevederek, porelszívás, robbanó panel, pódium stb. Mezőgazdasági telepeken a legáltalánosabban használt eszköz. Kíméletes szállítási igény esetén lassú járású felvonót, műanyag kanalas felszereltségű gépet kínálunk.

Láncos szállító –ömlesztett száraz anyagok zárt, pormentes szállításához

A Cimbria láncos szállító (hétköznapi nevén: rédler) ideális a vízszintes és a ferde irányú szállításra pormentes anyagtovábbítás esetén. A hermetikusan zárt rendszer másik előnye, hogy nincs magszóródás.

A Cimbria rédler teljes felületű műanyag padlólemezzel kerül felszerelésre. Rendkívül kopásálló, kiválóan és halkan siklik benne a vonóelem. Tolózárakkal felszerelve kiválóan alkalmas csarnokbetöltésre, vagy silóbetöltésre. 10 fokos hajlásszög fölött csak speciális változata alkalmazható. Kedvelt kivitele a garatrédler, mely a talaj síkjába simulva a terményfogadás első technológiai eleme.

TÁMOGATÁS ÉS SZERVIZ

Nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő tanácsadásra, így partnereink ki tudják választani a számukra megfelelő megoldást mind műszaki mind pénzügyi szempontból. Vevőink biztosak lehetnek abban, hogy a géphez az alkatrészt a győri raktárunkból, és a hatékony szervizt a területi szerelőinktől megkapják.

Bővebb információért lapozzon bele prospektusunkba, vagy nézze meg a szállítóeszközök működését bemutató videót a honlapunkon!