A hazai CHH Műszaki KFT és a dán JKF Industri együttműködése: A TISZTA LEVEGŐÉRT!

A kezdetektől fogva partnerségben dolgozunk a dán JKF cégcsoporttal, akik légtechnikai gépeket, berendezéseket gyártanak. Büszkék múltjukra, arra, hogy honnan indult a 2. világháborút követően az alapító családfő. Látványos az a fejlődés, amit bejárt a cég: napjainkban több európai és ázsiai gyártóbázisuk is van, igyekeznek közel kerülni a végfelhasználókhoz. Magyarországon a szakértelmet és megbízhatóságot a CHH Műszaki KFT-ben találták meg, mi pedig szorgalommal és tapasztalataink hasznosításával gyarapítjuk a közös munkát.

Küldetésünk a tiszta levegő, az egészséges munkakörnyezet és munkabiztonság. Rendszerekben gondolkodunk: a legkisebb egységtől (csőidomok) a legnagyobb teljesítmény igényt is kielégítő gépekig (filterek, ventilátorok). Megtervezzük a porelszívást, felépítjük a légtechnikai rendszert és szervizt nyújtunk. Komplett megoldást kínálunk a porszűréshez. Legyen szó mezőgazdasági telepekről, élelmiszer feldolgozó üzemekről vagy faipari, műanyagipari gyárakról. Vagyis javítani tudunk a levegő minőségén bármely olyan üzemben, ahol a munka szálló porral jár együtt.

A legszigorúbb ATEX előírásokban is járatosak vagyunk, a beruházó igényeire specifikáljuk a rendszert.

Néhány példa a beépítésre!

Filter ventilátor: Vetőmagüzem kivitelezésekor be kell tartani a szigorú környezetvédelmi előírásokat. Légtechnikával a határérték alatt tudjuk tartani a por-, és zajterhelést.

 

Tömlős filter: könnyen alkalmazkodik a szűkös beépítési helyekhez. Feldolgozó üzemben a levegő pormentesítést végzi az elszívott levegő. 

 

Garatfilter: a pormentes terményfogadást biztosítja. A szálló por elszívásának megbízható ezsköze. 

Letölthető fájl: