Vissza

Termékek Vetőmag feldolgozás

Cimbria Delta tisztító

HATÉKONYSÁG ÉS TISZTASÁG A MAGFELDOLGOZÁS SORÁN

Alapos és kíméletes, ezek a kulcsszavaink a Delta tisztítók fejlesztése és gyártása során. Az alapanyagok és alkatrészek minősége pedig kimagasló. Sokéves szakmai tapasztalatunk birtokában az összes tisztítási feladat elvégzésére tudunk megoldási javaslatot adni.

A Cimbria széles és bejáratott szervizhálózattal rendelkezik, amelynek révén folyamatosan tájékozódik a legújabb műszaki követelményekről és tisztítási folyamatokról. Ez a szervizhálózat igyekszik a legjobb és leggyorsabb szolgáltatást nyújtani ügyfeleink részére.

A Cimbria Delta síkrostás tisztítók széles választéka kiváló hatékonyságot és tisztaságot biztosít minden termény számára. Precíz gép a nemkívánatos elemek és a potenciálisan veszélyes szennyeződések eltávolításához. A hatékony és kíméletes Delta tisztítási folyamat biztosítja a vetőmag minőségét és csírázási képességét, miközben a sérült szemek mennyisége abszolút minimálisra csökken. Az eredmény jobb minőség, magasabb bevétel.

A Delta 140 tisztító széria egy sokoldalú változata a síkrostás tisztítóknak, amelyet különböző tisztítási célokra fejlesztettek ki. A gabona, a borsó és a repcemag előtisztítástól kezdve, egészen a kenyérgabona, a vetőmag és maláta árpa finomtisztításáig alkalmazható. Minőségi munkája a nagy síkrosta felületnek és a kifinomult légtisztító rendszer együttes használatának köszönhető.

Bővebb információ elérhető prospektusunkban és videónkban