Vissza

Termékek

Kulcsrakész üzemek

A CHH Műszaki KFT több mint egy kereskedő cég. Vállaljuk az általunk szállított rendszerek kulcsrakész kivitelezését. Munkatársaink kimagasló szakértelme, a mérnöki gondolkodás tükröződik a telep tervezésekor és a kivitelezésekor egyaránt. Az acélszerkezetek gyártása jórészt saját gyártócsarnokunkban történik, így partnereink biztosak lehetnek a kiegészítők minőségében is. Képzett kollégáink szaktanácsadással és szervizszolgáltatással állnak az Önök rendelkezésére.


Új gyártócsarnok üzemrész, lézervágó gép

Modern, CNC vezérlésű, fiberes lézerkivágó géppel bővült a gépparkunk, amely az új, 720 négyzetméteres gyártócsarnokban kapott helyet. Ennek következtében a precíz, nagy pontosságú fém megmunkálásra vagyunk képesek, magas termelékenység mellett.

Részletek megtekintése

Tölcsérek SEA színosztályozó géphez

A SEA színosztályozó gépekhez gyártott tölcsérek, a színosztályozó gép alatt helyezkednek el. Feladatuk az egyes csatornákról érkező anyagok összegyűjtése. Kialakításuk egyaránt függ a színosztályozó gépek méretétől, kialakításától és működési...

Részletek megtekintése

Tisztítógépház acélszerkezet (gyártásközi fotó)

A kültéren elhelyezett DELTA tisztítógépek burkolását, gyakran egy tisztítógépház-felépítménnyel biztosítjuk. A képen egy ilyen tisztítógépház acélszerkezetének összeállítása látható.

Részletek megtekintése

Tervezői iroda

A gyártócsarnokban elkészített gyártmányok nem jöhetnének létre a megfelelő gépészeti tervezés nélkül. A tervező kollégák az első modellektől/rajzoktól kezdve, a kész termékig végigkísérik a gyártmányok útját.

Részletek megtekintése

Rédler-oldalbefolyó magasítás

A rédlereket (láncos szállítókat) gyakran használjuk a technológiai sorok elején, egy garatba süllyesztve. Egyedi igények esetén, oldalbefolyó-szekció magasításra lehet szükség, amit gyártócsarnokunkban készítünk el.

Részletek megtekintése

Nagyméretű felöntő garat tölcsér

A felöntő garat részét képező terményfogadó tölcsér a big-bag zsákban érkező anyag fogadására szolgál. A kúpos kialakításnak köszönhetően a termény a kifolyócsonkon keresztül távozik.

Részletek megtekintése

Konténerszárító (konténer rész)

A kisebb volumenű szárítási igényeknek eleget téve, konténerszárítók gyártásával is foglalkozunk. A konténerek igény szerint görgős kerekekkel is készülhetnek, elősegítve a könnyebb mozgatást.

Részletek megtekintése

Big-bag felöntő garat, biztosító kerettel

A felöntő garat a big-bag zsákban érkező anyagok fogadására szolgál. A termény a kifolyócsonkon keresztül valamilyen szállítóeszközre (pl.: serleges felvonóra) jut. A big-bag zsákok biztonságos fogadását egy merev, hegesztett biztosító keret...

Részletek megtekintése