Vissza

Termékek Szárítók

Ventilátorok

A Cimbria Ciklofan technológia a hatékonyságot figyelembe véve igyekszik megfelelnie a jogszabályban meghatározott porkibocsátási értékének.

Cimbria ventilátorok:

-Cimbria Ciklofan – egy ventilátor és egy nagy hatásfokú mechanikai porleválasztó ötvözete

A ciklofan rendkívül alkalmas nedves, páradús levegő elszívására, pl. terményszárítóból. Azontúl minden olyan esetben, amikor nagy légmennyiségre és alacsony kibocsájtott porkoncentrációra van szükség.

-Cimbria Super Ciklofan – 99%-os hatékonyság

A kettős járókerék rendszernek, a teljesen sima felületű rozsdamentes acélból készült hengernek és a nagyobb elválasztó résznek köszönhetően a ventilátor porleválasztó képessége tovább optimalizálható. A nagy leválasztási hatékonysággal és alacsony energiafelhasználással a Super Ciklofan széles körben alkalmazható elszívási feladatokra. Nedves, párás porral telített levegő esetében a Super Ciklofan egy praktikus alternatíva a filterekkel szemben.

-Cimbria Axiál ventilátor – alacsony nyomású ventilátor

Magas hatékonyságú ventilátort speciálisan a Cimbria folyamatos üzemű szárítók elszívására fejlesztették ki. Az Axiál ventilátort robosztus nylon lapátos járókerékkel szerelték fel, és a varifan légmennyiség szabályozó nem kívülre, hanem a ventilátor házba került beépítésre. Az Axiál nem alkalmas porleválasztásra, de előnye, hogy nagy mennyiségű levegőt képes mozgatni, mindezt költséghatékonyan. 

-Cimbria Centrifugál Ventilátor – standard felszereltség

A Cimbria Centrifugál ventilátor egy középnyomású ventilátor, hátrahajló acéllemezből készült járókerékkel, mely öntisztító és dinamikusan kiegyensúlyozott. Általában Cimbria típusú tisztítók elszívására vagy silók szellőztetésére használják.

A Cimbria ventilátorokról bővebb információ elérhető prospektusunkból.