Új épület és biotechnológiai laboratórium- Idén 20 éves a CHH!

Új épület birtokbavételével és biotechnológiai laboratórium kialakításával ünnepli alapításának huszadik évfordulóját 2024-ben a CHH Műszaki KFT A biotechnológiai laboratórium létrehozása olyan új üzletág beindítását jelenti, amely kiteljesíti a cég már meglévő fizikai anyagvizsgáló tevékenységet. A pályázati forrás segítségével megvalósuló beruházás szolgáltatásai iránti keresletet várhatóan az európai uniós szabályozás változása is ösztönzi.


A CHH Műszaki KFT 2023-ban befejezte az új biotechnológiai laboratóriumnak is helyt adó épületének létesítését. A beruházás kivitelezése türelmet és alkalmazkodást igényelt a cég valamennyi dolgozójától, hiszen az építkezés zajjal és porral járt miközben a főépületben zajlottak a megaszokott tevékenységek. Ez év elejétől viszont már kicsinosított és szépen berendezett környezetben dolgozhatnak újra a munkatársak.

A vállalkozásnak ünneplésre nem csak a sikeres ingatlanfejlesztés ad apropót, de az is, hogy a cég 2024-ben megalakulásának 20. évébe lépett. A jubileum méltó megünneplésre azt követően fog sor kerülni, amikor a GINOP_PLUSZ-1.1.2-21-2022 pályázati forrás segítségével kialakított biotechnológiai laboratórium ténylegesen megkezdi működését. A laborgépek, eszközök folyamatosan érkeznek, várhatóan áprilisban a legtöbb gép üzembe is áll.