Prémium gép – magas hozzáadott érték

A CHH Műszaki KFT-hez érkező megkeresések egy része új ajánlatkérőktől érkezik, másik része a visszatérő ügyfelek új beruházási igényei. Az elképzelések megfogalmazása, pontosítása után cégünk testreszabott, egyedi gépsorok specifikálásával ad személyre szabott ajánlatot. A kezdeti lépésekben nagy jelentősége van a helyszíni felmérésnek, a látványtervek elkészítésének.

Amennyiben a megkeresés tárgya olyan újszerű feladat megoldására irányul, amely nem rutin számunkra, kézenfekvő és hatékony támogatást nyújt a telephelyünkön meglévő anyagvizsgálati laboratóriumi szolgáltatás. A labor tevékenység megbízhatóbb gépválasztást, méretezést és megoldást garantál még a konkrét árajánlat elkészítése előtt.

Fontosnak tartjuk a főgépek megfelelő specifikálását a feldolgozó kapacitásra. Amit ígérünk, azt tudják is gépeink! A gépek telepítését, technológiába foglalását a technológiai tervek alapján végezzük, amelyhez hozzá tartoznak azok a gépkiegészítők, acélszerkezeti gyártmányok, amelyek nélkül a gépek önálló működése nem lehetséges.

Labor

A CHH Műszaki KFT győri telephelyén anyagvizsgálati tesztlabort működtet, ami a gépekhez szükséges felszereltség és megfelelő specifikáció meghatározását is megkönnyíti. Az ügyfelektől beérkező mintákat a speciális osztályozási cél szerint a következő Cimbria laborgépekkel tudjuk tesztelni:

-       DELTA 101 síkrostás tisztítógép, JKF mobil filterrel

-       HEID labor szelelő

-       HEID labor triőr

-       HEID labor fajsúlyszeparátor

-       SEA teljes színképes elektronikus osztályozó (színosztályozó)

-       Moduflex töltőcső

Az anyagvizsgálat során, a feladat ütemezését követően, meghatározzuk az adott terményhez megfelelő laborgépet és felszereltségét, amellyel ezek után elvégezzük az osztályozást. A teszteredmények kiértékelése után, az osztályozási feladat megoldása érdekében arra a gépre adunk ajánlatot, mellyel az ügyfél optimálisan és költséghatékonyan éri el célját.

Nincs lehetetlen a mag osztályozásban! Anyagvizsgáló laborban teszteli a gép beállításokat a CHH Műszaki KFT. Sorozatunk első részében a Cimbria Delta síkrostás tisztítógépet mutatjuk be működés közben.

https://youtu.be/xBTZefgf3mI