A CHH Műszaki KFT telephely fejlesztése uniós támogatással

A CHH Műszaki KFT uniós támogatás segítségével új telephelyet létesített a Győri Ipari Parkban. A beruházásra 100.000.000 Ft-os uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A CHH Műszaki KFT mezőgazdasági magfeldolgozó gépek és technológiák értékesítésével és kivitelezésével foglalkozik. Ezen feladatok elvégzéséhez a jelenlegi telephely már szűkösnek bizonyult, így szükségessé vált egy nagyobb és korszerűbb, termelő üzemet is tartalmazó létesítmény létrehozása.

A projekt 2012.07.16-án kezdődött meg az elektromos közmű kiépítésével. Az elkészült épület egy két hajós ipari csarnokból és hozzá csatlakozó kétszintes irodaházból, valamint az egy szintes kazánházból és tüzelőanyag tárolóból áll. A kétszintes fejépület hagyományos, falazott szerkezettel, monolit vasbeton födémekkel készült, a földszintjén kapott helyet a recepció, egy tárgyaló, valamint a kiszolgáló helyiségek, az emeleten pedig a cég irodáit helyeztük el.

A csarnok két részből áll, az összeszerelő üzemből és a kapcsolódó raktártérből. Az összeszerelő üzemben a cégünk által gyártott berendezések összeszerelése, átalakítása, kapcsolódó elemek gyártása történik. Az épületet zöld energiával működtetjük, a meleg vizet napkollektorok, míg a fűtést pellet tüzelésű kazán üzemeltetésével biztosítjuk.

Az építkezés a terveknek megfelelően zajlott, a projekt megvalósulásával egy korszerű, a legmagasabb igényeket kielégítő üzemcsarnokot hoztunk létre. A beruházással megteremtettük annak lehetőségét, hogy a jövőben 9 új munkavállalót foglalkoztassunk.

A közreműködő pályázati szervezet: Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft., székhely: 9400 Sopron, Csatkai u.6., www.westpa.hu