2016. évi Országos Molnárnapok

Mosonmagyaróváron november 3-án rendezték meg a 2016. évi Országos Molnárnapok szakmai programot.

A Magyar Élelmiszer- Tudományi – és Technológiai Egyesület szervezésében létrejött kétnapos esemény első napján előadások, kiállítások és baráti találkozók várták az érdeklődőket. A szakmai programon a CHH Műszaki KFT ügyvezetője, Horváth Zoltán előadást tartott a Gabonaosztályozási gépek és műveletek, a gombás szennyezettségű gabonákhoz címmel. Nagy érdeklődéssel hallgatták a jelenlévők: milyen korszerű műszaki megoldásokat kínál a CIMBRIA az élelmiszeripar, azon belül is a malmok számára.

A malomiparhoz kötődő aktív és a már nyugdíjba vonult szakemberek számára remek alkalom az évente megtartott Molnárnapok a tapasztalat cserére, az összetartozás erősítésére. A rendezvény szakmaisága abban is megmutatkozott, hogy az elméleti előadások mellett tanulmányutakon is részt vehettek az érdeklődők. Üzemlátogatás keretében megismerhették, hogy a GoodMills Magyarország Zrt csornai malmában hogyan folyik a termelés.

A rendezvényen az Élelmiszertechnológiai Fejlesztési Klasztert (ÉFK) mindkét már említett cég, a CHH Műszaki KFT és a GoodMills Magyarország Zrt is képviselte. A klaszter célkitűzéseiről bővebben ITT olvashat.